100 16
Squash soppa med parmesan krutonger

Dela på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela denna URL

Ingredienser

Justera portioner:
1medium Smörnöt squash
2 msk Olivolja
1/4 tsk Nymalen svartpeppar
1 Stor lök, hackad
3 Selleri revben
2 msk Malen färsk salvia
3 burkar Reducerad natrium kycklingbuljong
För Krutonger
2 matskedar Parmesanost
2 matskedar Olivolja
1 matsked Malen färsk salvia
2 koppar Kubiskt franskt bröd
2 Vitlöksklyftor
Matlagningsspray

Näringsinformation

8g (1g mättat fett)
Fett
5g
Protein
5g
Kolhydrater
179
Kalorier
6g
Sockerarter
1mg
Kolesterol
541mg
Natrium

Bokmärk detta recept

Du måste logga in eller registrera dig för att bokmärka detta innehåll.

Squash soppa med parmesan krutonger

Slät, krämig och lite kryddig

Funktioner:
  • Gluten Fri
  • Kryddad
  • Vegan

Den här läckra butternuts squash soppan är en utmärkt bas - prova den med pasta eller pärlkorn som kastas in

  • 50 min
  • Serverar 8
  • Medel

Ingredienser

  • För Krutonger

Direktiv

Dela

Denna fantastiska soppa görs bäst med sorter av squash som har tätt, orange kött, som butternut eller lök squash. Det är viktigt att använda bra kycklingbuljong och krydda soppan väl för att få fram den nötiga, söta smaken av squashen. När du väl har behärskat detta recept kan du ta soppan på olika sätt genom att lägga till pärlkorn, torkad pasta eller lite hackad rökt bacon. Även den minsta mängden torkad porcini. PS Jag gjorde det här i min högtryckskokare häromdagen, med riktigt bra resultat – det är så snabbt!

Steg

1
Klar

Placera squash i en 15x10x1-in. bakpanna lätt belagd med kokningsspray. Drizzle med 1 matsked olja; strö med peppar. Kasta till kappa. Baka, täckt, vid 425 ° i 30-35 minuter eller tills det är ömt, rör om var 15: e minut. Avsätta.

2
Klar

I en holländsk ugn, saut lök, selleri och salvia i kvarvarande olja tills de är ömma. Rör i buljongen och squashen. Koka upp. Sänk värmen; täck och låt sjuda i 15-20 minuter så att smakerna smälter samman. Kyl något.

3
Klar

I en mixer, puré soppa i satser tills den är jämn. Återgå till pannan; värma igenom.

4
Klar

För krutonger, i en liten skål, kombinera ost, olja, salvia och vitlök. Tillsätt brödkuber och spritz med matlagningsspray; kasta till kappa. Lägg på ett bakplåt belagt med matlagningsspray.

5
Klar

Baka vid 225 ° i 5-8 minuter eller tills det är gyllenbrunt, rör om ibland. Strö varje portion soppa med krutonger och ytterligare ost om så önskas.

admin

Omdömen recept

Genomsnittligt betyg:
(5)
Totala omdömen: 1
admin

Bra recept, jag bakade det till min familj, de älskade det.

föregående
Gröna grönsaker med smaksatt smör
nästa
Sommarsallad med tomater, bär och mozzarella
föregående
Gröna grönsaker med smaksatt smör
nästa
Sommarsallad med tomater, bär och mozzarella

Lägg Till Din Kommentar