107 17

Dela på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela denna URL

Ingredienser

Justera portioner:
4 - 500 g Fryst broccoli ( går lika bra med färsk )
1 dl Olivolja
1 msk Vatten
1 tsk Röd vinäger
Salt
Svartpeppar
1 - 2 tsk Ljus dijonsenap

Näringsinformation

20g
Protein
10g
Kolhydrater
5g
Fett

Bokmärk detta recept

Du måste logga in eller registrera dig för att bokmärka detta innehåll.

Ångad broccoli med vinäger

Ångad broccoli med vinäger

Verklig hemlagad mat

Funktioner:
  • Gluten Fri
  • Kryddad
  • Vegan

Istället för färsk broccoli kan du koka fryst broccoli. Den frysta broccolin är förvälld (förkokt) redan och är bara att koka upp eller värma i mikron så att den blir varm.

  • 15 min
  • Serverar 4
  • Enkel

Ingredienser

Direktiv

Dela

Kokt broccoli passar till det mesta och är mycket nyttigt.

Välj gärna ekologisk obesprutad broccoli.

Gott är även att koka Bellaverde söt sparrisbroccoli eller broccoloco på samma vis.

Steg

1
Klar

Koka broccolin knappt klar enligt anvisningarna på förpackningen.

2
Klar

Slå av i sil och spola kallt vatten över.

3
Klar

Gör en dressing av olivolja, vatten, vinäger, senap och kryddor.

4
Klar

Skeda dressingen över broccolin när den serveras.

admin

Omdömen recept

Det finns inga omdömen för detta recept än. Använd formuläret nedan för att ge ditt omdöme
föregående
Sommarsallad med tomater, bär och mozzarella
föregående
Sommarsallad med tomater, bär och mozzarella

Lägg Till Din Kommentar